Τρίτη , 3 Οκτωβρίου 2023
Syra Beer

Τους αγώνες της Ελλάς Σύρου τους απολαμβάνουμε με Syra Beer!

“Μπάλα και Μπύρα πάντα παρέα” – Η Syra Beer χορηγός της Ελλάς!

Ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά τις Συριανες επιχειρήσεις που μας στηρίζουν σε αυτό το μεγάλο ταξίδι! Αυτή τη φορά η Syra Beer στηρίζει την Ελλάς Σύρου και τη επιλέγουμε. Βρίσκεται στα ποτήρια των φιλάθλων-τηλεθεατών, Μια σχέση -ανάμεσα στη μπύρα και το ποδόσφαιρο- που ξεπερνά το πάθος των οπαδών, αλλά και των αθλητών, η οποία με το πέρασμα των χρόνων δείχνει ολοένα και περισσότερο άρρηκτη. Μία σχέση μεταξύ παράδοσης και καινοτομίας.

Η Syra Beer είναι μια μπύρα που δημιουργήθηκε από 2 νέους ανθρώπους Συριανούς ύστερα από την “δίψα” να αναδείξουν τον τόπο τους με έναν τρόπο που ήξεραν καλά.

Έτσι γεννήθηκε η Syra Beer, μια μπίρα με μοναδικό χαρακτήρα, πλούσια σε αρώματα και άριστο σώμα, που δεν μοιάζει με καμία άλλη Lager.

Το προϊόν διατίθεται σε γυάλινο μπουκάλι 330ml και 500ml. Φέτος είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι διαθέσαμε στην αγορά και βαρέλι Draft της Syra μας!

Η προσπάθεια αυτή βρήκε ανταπόκριση από το κοινό της και ήδη βρίσκεται σε καταστήματα της Αθήνας, της Μυκόνου της Άνδρου και φυσικά στο μεγαλύτερο ποσοστό των καταστημάτων της Σύρου.
Την αποκλειστική διάθεση του προϊόντος την έχει η εταιρία μας “Coffee Experience” καθώς και συνεργαζόμενες κάβες του νησιού!

 

Check Also

Χορηγός της Ελλάς Σύρου το κατάστημα motopolis!

Η Ελλάς Σύρου ευχαριστεί το κατάστημα motopolis για την στήριξη  Το κατάστημα motopolis έκλεισε φέτος …

Ellas Syrou