Τρίτη , 3 Οκτωβρίου 2023

Κάλεσμα της Ελλάς στον κόσμο της Σύρου – Το χιουμοριστικό βίντεο που έγινε viral

Ο Α.Π.Ο ΕΛΛΑΣ Σύρου υποδέχεται την Παρασκευή 8/9 (16:30) την Α.Ε. Ροδίων Αφάντου και καλεί το φίλαθλο κόσμο στο γήπεδο. Αναλυτικά:

”Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής  ο Α.Π.Ο ΕΛΛΑΣ Σύρου υποδέχεται στο  γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων την Α.Ε. Ροδίων Αφάντου την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στις 16:30.

Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο να δώσει δυναμικό παρών και να βοηθήσει την ομάδα μας να ξεκινήσει ιδανικά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Η συμβολή του καθενός είναι πολύτιμη, καθώς ο καθένας με τον τρόπο του δύναται, να καταστεί πολύτιμος αρωγός στην προσπάθεια ανάδειξης της ομάδας μας και του νησιού μας.

Κανένας δεν περισσεύει από τη συλλογική αυτή προσπάθεια.  Όλοι μαζί να στηρίξουμε και να ενισχύσουμε, πάντα με κόσμιο τρόπο την ομάδα μας και η οποία ξεκινά με όνειρα και φιλοδοξίες τη νέα αυτήν ποδοσφαιρική χρονιά 2023-2024.

Μάλιστα η Συριανή ομάδα θέλησε να κάνει το κάλεσμα και με ένα έξυπνο και χιουμοριστικό τρόπο μέσω ενός βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε στα social Media, αποδεικνύοντας το υπέροχο κλίμα που υπάρχει και τη δίψα των ποδοσφαιριστών για… Γ Εθνική.”

Δείτε το βίντεο

 

Check Also

Χορηγός της Ελλάς Σύρου το κατάστημα motopolis!

Η Ελλάς Σύρου ευχαριστεί το κατάστημα motopolis για την στήριξη  Το κατάστημα motopolis έκλεισε φέτος …

Ellas Syrou