Δευτέρα , 4 Δεκεμβρίου 2023

Ισοπαλία με γλυκόπικρη γεύση

Μια “γλυκόπικρη” ισοπαλία για την Ελλάς Σύρου

Η Ελλάς Σύρου που δεν  ξεκίνησε και τόσο δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, παρολα αυτά ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της στο Β’ ημίχρονο δεν κατάφερε να πάρει την νίκη απέναντι στη Θύελλα Ραφήνας. Η ομάδα μας ήρθε ισόπαλη 1-1 σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι.

Στο 82΄ ο Μηνάς έδωσε στον Κότσι, με τον τελευταίο να τροφοδοτεί όμορφα τον Μούντριχα που με κοντινό πλασέ νίκησε τον Κούμη για το 1-0. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 870 λεπτό η Θύελλα Ραφήνας κερδίζει  φάουλ έξω από την περιοχή και τον Ψυχογιό με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ να γράφει το 1-1.

Σίγουρα μια η ισοπαλία είναι ένα θετικό αποτέλεσμα, παρόλα αυτά ο τρόπος που προήλθε και η χρονική στιγμή που  η ομάδα δέχτηκε το γκολ άφησε μια μικρή απογοήτευση.

Συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι!

 

Διαιτητής: Γουρέλης, Ανδρέου-Γκούτας

Ελλάς Σύρου (Χριστοφιλέας): Παπαδόπουλος, Ζαφείρης (Αγιώτης 69΄), Λαντίκας (Μούντριχας 55΄), Μπόσιο (Μπακατσέλος 69΄), Καρμοίρης (Πρεβεζιάνος 83΄΄), Κότσι, Μηνάς, Μελισσόπουλος, Μάγκας, Οικονομόπουλος, Ζάχι (Συριανός 83΄)

Συριανός, Μούντριχας, Κασάπης , Παυλόπουλος, Πρεβεζιάνος, Ρούσσος, Μουλαράς, Αγιώτης, Μπακατσέλος

Θύελλα Ραφήνας (Μεσολογγής): Κούμης, Αγγελής, Φλώρος, Τσούκας, Ανδρίκος, Ντάφλας, Γούλας (Ντολλάνι 94΄), Μαρτίνος, Ψυχογιός (Ψυχογιός 92), Γκούμας (Σουλτανίδης 72΄), Κοντογιάννης (Φύτρος 72΄)

Σαμάρκος, Θεοχάρης, Φύτρος, Καραστέργιος, Σουλτανίδης, Ντολλάνι, Μακροδημήτρης, Κωτσάκης, Κουλαξιζέλης

Check Also

Εμπόριο Σιδήρου και Ξυλείας Αλιφραγκής στο πλευρό της Ελλάς Σύρου!

Στο πλευρό της Ελλάς Σύρου και η επιχείρηση Εμπόριο Σιδήρου και Ξυλείας του κ. Αλιφραγκή. …

Ellas Syrou