Τρίτη , 26 Σεπτεμβρίου 2023
Halavazis

Halavazis, στο πλευρό της Ελλάς Σύρου!

Η οικογένεια της ΕΛΛΑΣ νιώθει ιδιαίτερη συγκίνηση απο την αγάπη του κόσμου και ιδιαίτερα των επιχειρηματιών που λαμβάνει καθημερινώς, καθώς είναι δεκάδες τα αιτήματα αξιόλογων επιχειρηματιών, οι οποίοι αισθάνονται την ανάγκη να προσφέρουν κι εκείνοι με τη σειρά τους έτσι ώστε η Συριανή ομάδα να φτάσει οσο πιο ψηλά μπορεί σε αυτό το μακρύ ταξίδι των 34 αγώνων.

Ευχαριστούμε την εταιρεία εταιρεία Halavazis των αδελφών Μηνά και Λεονάρδου (οποίος αφιλοκερδώς έφτιαξε το γραφείο του προπονητή και τα αποδυτήρια των παικτών) Χαλαβαζή η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των επίπλων κουζίνας, στις ντουλάπες υπνοδωματίων και γενικότερα στην επίπλωση και εξοπλισμό ενός σπιτιού.

Έχοντας πολύχρονη πείρα στην κατασκευή κουζινών αναλαμβάνουν να σχεδιάσουν και να σας προσφέρουν ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή στο χώρο των επίπλων κουζίνας. Η εταιρεία συνεργάζεται με κορυφαία Ιταλικά εργοστάσια, καθώς είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των εργοστασίων Pedini και Stosa.

Συνδυάζοντας την εμπειρία, την προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών, την επιμονή με το μεράκι εξασφαλίζουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα, με γνώμονα πάντα την αισθητική, την άνεση και την ποιότητα.

Η ποιότητα των προϊόντων μας εξασφαλίζεται από τις άριστες πρώτες ύλες παραγωγής και την αγάπη μας για το έπιπλο. Η εγκατάσταση των επίπλων κουζίνας γίνεται από τους ίδιους.

Αφοί Halavazis σε ευχαριστούμε!

Check Also

Η ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ στο βιβλιοπωλείο ΝΕΜΕΤ για τη Στέγη Ανηλίκων!

Η ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ στο βιβλιοπωλείο ΝΕΜΕΤ για τη Στέγη Ανηλίκων! “Στις δύσκολες αυτές μέρες που …

Ellas Syrou