Δευτέρα , 4 Δεκεμβρίου 2023
Εθελοντική Ομάδα

”Γίνε Εθελοντής”: Η ΕΛΛΑΣ Σύρου δημιουργεί Εθελοντική Ομάδα

ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ: Ανακοίνωση για Δημιουργία Εθελοντικής Ομάδας

Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες. Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε τη δημιουργία μιας νέας εθελοντικής ομάδας στο νησί μας. . Η αγάπη και η επιθυμία μας να προσφέρουμε στην κοινότητα μας, μας οδήγησε στη δημιουργία αυτής της ομάδας.

Σκοπός μας είναι να συνεισφέρουμε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων στην περιοχή μας και να ανταποκριθούμε σε διάφορες ανάγκες της ομάδας και του νησιού μας. Ανεξάρτητα από το ποιοι είστε και ποια είναι τα ενδιαφέροντά σας, είστε ευπρόσδεκτοι να γίνετε μέρος αυτής της εθελοντικής ομάδας.

Σεβόμαστε και εκτιμούμε τη προσφορά και πιστεύουμε ότι μπορούμε να επιτύχουμε πολλά όταν συνεργαζόμαστε ως μια ενωμένη κοινότητα. Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος της εθελοντικής ομάδας μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 6981459548.. υπεύθυνος εθελοντικής ομάδας, Μαραγκός Γιάννης.

Θα είναι χαρά μας να σας γνωρίσουμε και να ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι μαζί σας. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και τη συμμετοχή σας σε αυτήν την πρωτοβουλία. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.

Με εκτίμηση,

Γραφείο Τύπου

Check Also

Εμπόριο Σιδήρου και Ξυλείας Αλιφραγκής στο πλευρό της Ελλάς Σύρου!

Στο πλευρό της Ελλάς Σύρου και η επιχείρηση Εμπόριο Σιδήρου και Ξυλείας του κ. Αλιφραγκή. …

Ellas Syrou