Τρίτη , 3 Οκτωβρίου 2023
Cyclades24.gr - Το κορυφαίο ειδησεογραφικό των Κυκλάδων στο πλευρό μας!

Cyclades24.gr – Το κορυφαίο ειδησεογραφικό των Κυκλάδων στο πλευρό της Ελλάς!

Πίσω από τις μεγάλες ομάδες βρίσκονται και μεγάλες επιχειρήσεις με σπουδαία πορεία στο χώρο των ΜΜΕ, με δεκάδες βραβεία και διακρίσεις ! To Cyclades24.gr δεν είναι απλά η ηλεκτρονική εφημερίδα της Σύρου, αλλά όλων των Κυκλάδων που βρίσκεται δίπλα σε ένα ακόμα αθλητικό σωματείο.

Η ενημερωτική ιστοσελίδα η οποία λειτουργεί από το 2012 και είναι η κορυφαία σε επισκεψιμότητα και η πιο πλούσια σε υλικό στο νομό Κυκλάδων, συγκαταλέγεται μέσα στην πρώτη δεκάδα ειδησεογραφικών της επαρχίας.

Το Cyclades24 είναι ένα σύγχρονο ελληνικό ενημερωτικό site που παρακολουθεί και καταγράφει τις εξελίξεις στις Κυκλάδες και την Ελλάδα, με όρους και προϋποθέσεις υψηλής ποιοτικής δημοσιογραφίας. Διαθέτει Εγκυρότητα, αξιοπιστία, πολυφωνία, ταχύτητα και ίσες αποστάσεις χωρίς αγκυλώσεις, σε όλες τις μορφές της διαδικτυακής ενημέρωσης.

Μέλος του μητρώου ηλεκτρονικών media στην Ελλάδα με το πιο έγκυρο και αξιόπιστο δημοσιογραφικό περιεχόμενο, με συνεχή ειδησεογραφική κάλυψη όλο το 24ωρο, με αποκαλυπτικό, αποκλειστικό και πρωτογενή περιεχόμενο.

Cyclades24 σε ευχαριστούμε για την στήριξη στην ομάδα μας!

Check Also

Χορηγός της Ελλάς Σύρου το κατάστημα motopolis!

Η Ελλάς Σύρου ευχαριστεί το κατάστημα motopolis για την στήριξη  Το κατάστημα motopolis έκλεισε φέτος …

Ellas Syrou