Δευτέρα , 4 Δεκεμβρίου 2023

Έτοιμοι για απογείωση στην Ελλάς Σύρου με Αλεξίπτωτο αντίστασης!

Αλεξίπτωτο αντίστασης, η Ελλάς Σύρου και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας εφαρμόζει σύγχρονους, καινοτόμους και αποτελεσματικούς τρόπους εκγύμνασης. Όλοι οι παράγοντες της προπόνησης και οι διάφορες φιλοσοφίες, παραδοσιακά αποτελούν μια πολύ χρήσιμη βάση.
Ωστόσο, πρέπει να εξελίσσονται και να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα της επιστήμης και στις σύγχρονες ανάγκες. Αλλιώς, θα σταματήσουν να είναι αποτελεσματικές. Οι καινοτόμες στρατηγικές οφείλουν να δημιουργούν ποικιλία, κίνητρα και προπονητικές μεθόδους προσαρμοσμένες στον κάθε αθλητή.
Οι βασικοί παράγοντες για μια καινοτόμο και ολοκληρωμένη προπόνηση είναι τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται, οι τεχνικές που υιοθετούνται και οι τακτικές που, εν τέλει, εφαρμόζονται.
Σε αυτό κανείς δε μπορεί να αμφιβάλει καθώς η αγωνιστική δράση της ομάδας, βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο κι αυτό το δείχνουν οι παίκτες, αγώνα με αγώνα εντός του αγωνιστικού χώρου. Φυσικά ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας με τους συνεργάτες του, Βασίλη Κοτζαπαναγιώτη, Γιάννη Κυρζόπουλο, Νικόλαο Πρέκα και Άννη Λίτση.

Check Also

Εμπόριο Σιδήρου και Ξυλείας Αλιφραγκής στο πλευρό της Ελλάς Σύρου!

Στο πλευρό της Ελλάς Σύρου και η επιχείρηση Εμπόριο Σιδήρου και Ξυλείας του κ. Αλιφραγκή. …

Ellas Syrou