Πέμπτη , 28 Σεπτεμβρίου 2023

Φιλική νίκη για την ομάδα μας-Ευχαριστώ σε Α.Ε Μυκόνου

Φιλική νίκη για την ομάδα μας-Ευχαριστώ σε Α.Ε Μυκόνου

Πολύ καλά στοιχεία έδειξε στο πρώτο της φιλικό η Ελλάς Σύρου σε αγώνα που έγινε στη Μύκονο. Η ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα επικράτησε 2-1 της Α.Ε Μυκόνου και τις επόμενες ημέρες θα συνεχίσει την προετοιμασία της και με άλλους φιλικούς αγώνες ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Το σκορ άνοιξε ο Παναγιώτης Λαντίκας για την ομάδα της Ελλάς, με το 0-1 να είναι σκορ πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος η Ελλάς σημείωσε και δεύτερο τέρμα με τον Κασάπη. Στο φινάλε του αγώνα μείωσαν οι Μυκονιάτες σε ένα παιχνίδι που δεν κρατήθηκαν στατιστικά στοιχεία.

Σίγουρα από το πρώτο φιλικό παιχνίδι δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα. Ωστόσο η Ελλάς αυτό που κρατάει ήταν οι αυτοματισμοί στο παιχνίδι της (δύσκολο για τέτοια εποχή) και τα τρεξίματα που είχε σαν ομάδα.

Στο αρχικό σχήμα της Ελλάς ήταν οι: Παπαδόπουλος, Οικονομόπουλος Μάγκας Σαχι, Ζαφείρης Μπακατσέλος, Καρμίρης, Λαντικας, Κασάπης, Μήνας, Παυλοπουλος

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Μελισσοπουλος, Καραμολεγκος, Κουκουλάς ,Ρούσσος ,Συριανός, Μεντρι , Μουλαρας Δημητρέλος Παραβαλος,  Πρεβεσανος

Το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου ευχαριστεί θερμά την Α.Ε Μυκόνου για την άψογη φιλοξενία της. 

Check Also

Ελλάς Σύρου: Ευχαριστήριο σε Ιατρούς και Νοσοκομείο Σύρου – Περαστικά Ντεμίρ

Το Δ.Σ., οι προπονητές και οι παίκτες της ομάδας μας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν …

Ellas Syrou