Πέμπτη , 28 Σεπτεμβρίου 2023

Στον Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου ο Κώστας Σκούπρα

Στον Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου ο Κώστας Σκούπρα

Ο Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Σκούπρα.
Ο έμπειρος μέσος μετά από μια σπουδαία καριέρα στα γήπεδα της Θεσσαλίας με τις φανέλες της Α.Ε.Λ, Τρικάλων και Απόλλων Λάρισας (αρχηγός στο πρωτάθλημα της Superleague 2), επέστρεψε φέτος στις Κυκλάδες για λογαριασμό του Πανναξιακού που είχε αγωνιστεί και στο παρελθόν.

Από σήμερα και μέχρι και το τέλος της σεζόν, ο Κώστας Σκούπρα θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας, με στόχο να μας βοηθήσει με την εμπειρία του στον πολυπόθητο στόχο που είναι η άνοδος στην Γ Εθνική.

Η διοίκηση του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου ευχαριστεί θερμά την διοίκηση του Πανναξιακού Α.Ο για την συγκατάθεση της στην μετακίνηση αυτή. Ο Πανναξιακός απέδειξε για μια ακόμη φορά πως είναι ομάδα που ξέρει να αναγνωρίζει τα «θέλω» του κάθε αθλητή και παράλληλα να βοηθάει ομάδες των Κυκλάδων με στόχο την ανάδειξη του Νομού μας σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Καλωσορίζουμε τον Κώστα στην οικογένεια του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου  και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία

Για το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου

Ο Πρόεδρος Νικόλαος Ζιάβρας

Παρακάτω ακολουθεί και η ανακοίνωση του Α.Ο Πάνναξιακού για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας.

Ο Πανναξιακός Α.Ο. ανακοινώνει τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή Σκούπρα Κωνσταντίνου στην Ελλάς Σύρου έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Μετά από συζητήσεις που έγιναν μεταξύ διοίκησης και ποδοσφαιριστή, συμφωνήθηκε από κοινού να συνεχίσει στην ομάδα της Σύρου, ενισχύοντας την προσπάθειά της για άνοδο στη Γ’ Εθνική και να επιστρέψει το καλοκαίρι στην ομάδα μας, αποτελώντας τη βάση για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ευχαριστούμε τον Κώστα για την έως τώρα προσφορά του.
Εις το επανιδείν…

Check Also

Ελλάς Σύρου: Ευχαριστήριο σε Ιατρούς και Νοσοκομείο Σύρου – Περαστικά Ντεμίρ

Το Δ.Σ., οι προπονητές και οι παίκτες της ομάδας μας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν …

Ellas Syrou