Πέμπτη , 28 Σεπτεμβρίου 2023

Ελλάς Σύρου: «Ευχαριστώ σε BIOCLEAN για το ταξίδι στην Σαντορίνη

Ελλάς Σύρου: «Ευχαριστώ σε BIOCLEAN για το ταξίδι στην Σαντορίνη

«Το Διοικητικό συμβούλιο του ΑΠΟ ΕΛΛΑΣ Σύρου ευχαριστεί θερμά για ακόμα μια φορά την κα Σουλίρα Ηλιάνα και την εταιρία απεντομώσεων BIOCLEAN καθώς και τον Μιχάλη Παράβαλο για την βοήθεια και την συνδρομή τους στο ταξίδι της ομάδας μας στη μαγευτική Σαντορίνη.
Είναι σημαντικό να βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας μας, τέτοιοι άνθρωποι οι οποίοι είναι αναγνωρισμένοι επιχειρηματίες και αποτελούν φωτεινό παράδειγμα στον επιχειρηματικό κλάδο.
Μια ακόμα φορά η εταιρεία BIOCLEAN βρίσκεται κοντά στα αθλητικά σωματεία και φυσικά δίπλα στην ΕΛΛΑΣ ΣΎΡΟΥ, διευκολύνοντας και συνεισφέροντας στην διαμονή μας στην Σαντορίνη.
Τέτοιες ενέργειες ευχόμαστε να συνεχιστούν και να λειτουργήσουν εποικοδομητικά για την ανάπτυξη και καλυτέρευση του αθλήματος.
Σε αυτή την πορεία, με στόχο την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, είναι σημαντικό να έχουμε την πρόθυμη υποστήριξη χορηγών. Μας συγκινεί ιδιαίτερα η προθυμία σας και οι προσπάθειες σας
και μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για την ανάπτυξη του αθλητισμού!
Η διαμονή των αθλητών και μελών της ομάδας μας στο De Sol Hotel & Spα, το οποίο αποτελεί γι εμάς μια ευχάριστη εμπειρία φιλοξενίας!
Σε αυτό το ταξίδι της ανόδου, έχουν μερίδιο της επιτυχίας εκτός από τους παίκτες, την διοίκηση και τον φίλαθλο κόσμο, και ο 13ος παίκτης που είναι οι χορηγοί μας!

Check Also

Ελλάς Σύρου: Ευχαριστήριο σε Ιατρούς και Νοσοκομείο Σύρου – Περαστικά Ντεμίρ

Το Δ.Σ., οι προπονητές και οι παίκτες της ομάδας μας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν …

Ellas Syrou