Παρασκευή , 29 Σεπτεμβρίου 2023

Ανακοίνωση Α.Π.Ο Ελλάς για Άγγελο Αργυρό

Ερμούπολη 02 /02/2023
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με αφορμή κάποιες ψευδείς δηλώσεις οι οποίες αναρτήθηκαν σε ορισμένα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αφορούν την απομάκρυνση του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Άγγελο Αργυρό, αναγκαζόμαστε να προβούμε στην παρούσα ανακοίνωση.
Μετά από σωρεία πειθαρχικών παραπτωμάτων στα οποία υπέπεσε ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου , κι αφού πριν του δόθηκαν πολλές ευκαιρίες από τον προπονητή και την Διοίκηση της ομάδας για να συμμορφωθεί χωρίς όμως αποτέλεσμα , αποφασίσθηκε ομόφωνα από το Δ. Σ. της ομάδας μετά από εισήγηση του προπονητή η τιμωρία της αποχής του από τις προπονήσεις και γενικά από τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας για το χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών .
Μετά την έκτιση της ποινής που του επιβλήθηκε θα είναι στην διάθεση της ομάδας εφόσον και ο ίδιος το επιθυμεί.
Η διοίκηση της ομάδας γνωρίζοντας ότι είναι αδύνατη η μετακίνησή του σε άλλο σύλλογο, εφόσον αυτός το επιθυμεί, την συγκεκριμένη χρονική στιγμή θα είναι συνεπής απέναντι του.
Ουδέποτε απομακρύνθηκε από την ομάδα μας, απλά είναι άδικο για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές κάποια επαναλαμβανόμενα παραπτώματα να μένουν για κάποιους ευνοούμενους ατιμώρητα.
Τέλος θα πρέπει να γίνει γνωστό ότι η ΕΛΛΑΣ βοηθά και στηρίζει όλους τους αθλητές της και ΔΕΝ ΕΚΟΨΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Το Δ. Σ. της ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ.

Check Also

Εθελοντική αιμοδοσία από την ομάδα της ΕΛΛΑΣ Σύρου

Ευχαριστήριο μήνυμα αιμοδοσίας Γ.Ν.ΣΥΡΟΥ προς Α.Π.Ο. ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ «Το τμήμα αιμοδοσίας του Γ.Ν. Σύρου “Βαρδάκειο …

Ellas Syrou